cft

[[FIFA@TV@]]* Danmark Australien Live direkte på nätetFIFA VM 2022 DR1 30 november 2022

[[FIFA@TV@]]* Danmark Australien Live direkte på nätetFIFA VM 2022 DR1 30 november 2022


user

Mohon Ali

2 months ago | 2 min read

'Alt presset er på Danmark', når landsholdet skal kæmpe mod Australiens krigere

Danmark vil følge med i den anden kamp – det vil Australien ikke

🌍📺📱👉Danmark Australien Live

🌍📺📱👉Danmark Australien Live

Danmarks herrelandshold bør slå Australien, når de to fodboldlandshold onsdag aften brager sammen ved VM i Qatar. Hvis de rød-hvide altså ikke hopper i kængurufælden.

Det er holdningen fra Jakob Poulsen, tidligere frisparksekvilibrist og landsholdsspiller.

Han nåede at spille en sæson i australske Melbourne Victory FC, inden han blev assistenttræner i Viborg FF, og har derfor et indgående kendskab til Danmarks kommende modstander.

Australierne er glade for sport, men fodbold er ikke blandt favoritterne på en liste, som domineres af australsk fodbold, rugby og cricket. Men den nationale modvind samt en status som fodboldmæssig miniput har installeret en særlig vilje til at bevise sig. Eller som Jakob Poulsen kalder det - "aussie spirit".

- De har en helt særlig holdånd, kæmper for hver en centimeter på banen og arbejder stenhårdt, siger Jakob Poulsen.

Man slår sig på Australiens landshold, fortæller han. Derfor må Christian Eriksen og resten af det danske hold ikke lade sig lokke af de fysiske nærkampe, når de står overfor landet fra down under.

Tunesien kan gøre livet surt for Danmark og Australien onsdag.

Mens Danmark og Australien kæmper for deres VM-eksistens på Al Janoub Stadium, udspiller der sig en potentielt lige så vigtig kamp 25 kilometer nordpå.

På Education City Stadium kæmper Tunesien for sin videre deltagelse mod Frankrig, og hvis nordafrikanerne er i gang med at overraske mod de forsvarende verdensmestre, bliver det pludselig bøvlet for Danmark og Australien i den anden gruppe.

- Selvfølgelig holder vi øje med den (Frankrig mod Tunesien, red.), siger Kasper Hjulmand til TV 2 SPORT.

Men først og fremmest handler det om, at vi spiller for at vinde kampen, og forhåbentlig er det nok. Hvis det skulle vise sig, at det ikke er nok, fordi Tunesien er i gang med at vinde, og der er noget målscore, vi skal have styr på, har vi selvfølgelig det, så vi i løbet af kampen og anden halvleg kan finde ud af, om vi skal presse og gå mere ultimativt til værks.

De vandt en overraskende sejr over Tunesien, og dermed står Socceroos med gode muligheder for at gå videre fra gruppespillet. Man går videre fra gruppespillet med en sejr over Danmark. Uafgjort er også nok, hvis Tunesien ikke slår Frankrig.

Dermed har man et resultat at forsvare, og det er noget, der ganske sikkert passer det australske landshold, der ikke har mange stjerner, men har stor holdånd, arbejdsiver og er gode på kontra.

Australien har flere spillere, der er kendt i det danske. Awer Mabil har en fortid i Superliga-klubben FC Midtjylland, mens keeper Mathew Ryan står i FC København. Også venstre back Joel King fra OB er i den australske trup, men han er langt fra spilletid.

Stjernen på det australske hold er Aaron Mooy fra Celtic. Det er en dygtig central midtbanespiller, som knokler og arbejder hårdt.

Upvote


user
Created by

Mohon Ali


people
Post

Upvote

Downvote

Comment

Bookmark

Share


Related Articles