cft

Julenissens Datter 3: Den Magiske Tidsmaskinen (2022) – Hele Filmer Streama Filmer På Norsk Online Gratis

Julenissens Datter 3 Den Magiske Tidsmaskinen (2022) Hele Filmer Online Gratis No


user

Tsaqib Diraya

9 months ago | 4 min read

Se Julenissens Datter 3 - Den Magiske Tidsmaskinen (2022) Filmer Gratis | Julenissens Datter - Den Magiske Tidsmaskinen (2022) filmer Streaming online | Julenissens Datter 3 (2022) Hele filmer online Gratis norske undertekster | Julenissens Datter 3: Den Magiske Tidsmaskinen online Dubbing norsk Gratis HD | All I Want for Christmas: The Magic Time Machine (2022) online streama.

Se Filmer Julenissens Datter - Den Magiske Tidsmaskinen (2022) gratis? Med 1080p HD-kvalitet og norsk dubbing og norske undertekster, samt klar lydkvalitet og klar lyd. Julenissens Datter - Den Magiske Tidsmaskinen (2022) Filmer Online streaming gratis.

Julenissens Datter 3 Den Magiske Tidsmaskinen (2022) Filmer Online Norway

Filmen er tilgjengelig på Strømmer. Klikk her for å se hvor den kan streames.

▶️ Se Julenissens Datter - Den Magiske Tidsmaskinen (2022) filmer online Stream HD 1080p

▶️ Nedlasting All I Want for Christmas: The Magic Time Machine (2022) Hele filmer online HD 1080p

Hvorfor bør du se de Julenissens Datter - Den Magiske Tidsmaskinen (2022) filmene?

Se en liste over de beste nyeste og Julenissens Datter - Den Magiske Tidsmaskinen (2022)-filmene fra Free Movies Online. Og vi vil vise deg Julenissens Datter - Den Magiske Tidsmaskinen (2022)-filmer på nett, gratis og med dubbing norsk. Og vi tilbyr også Julenissens Datter - Den Magiske Tidsmaskinen (2022)-filmer i HD-kvalitet.

Utgivelsesdato Julenissens Datter - Den Magiske Tidsmaskinen (2022) filmer

Julemandens Datter 3 - Den Magiske Tidsmaskine ( 2022) er Family film regissert av Kristian Eidnes Andersen og med hovedrollen Cecilia Loffredo, Leonard Mangheni Sommer Ipsen.

Informasjon Julenissens Datter - Den Magiske Tidsmaskinen (2022) filmer

 • Premiere: 18.11.2022
 • Originaltittel: Julemandens Datter – Den Magiske Tidsmaskinen
 • Skuespillere: Cecilia Loffredo, Thomas Bo Larsen, Leonard Mangheni Sommer Ipsen, Herman Knop, Mia Lyhne, Ulf Pilgaard, Kirsten Lehfeldt, Martin Buch
 • Norske stemmer: Mia Betten, Mads Henning Skar-Jørgensen, Jakob Kennedy, Jesper Leporanta, Emilie Christensen, Simen Sand, Ida Lind, Lars Sundsbø
 • Sjanger: Eventyr / Komedie / Familiefilm / Barnefilm
 • Regi: Christian Dyekjær
 • Nasjonalitet: Danmark
 • Aldersgrense med begrunnelse: 6 år
 • Denne filmen inneholder enkelte dramatiske scener med kraftige lydeffekter. Den får derfor aldersgrense 6 år.
 • Språk: norsk
 • Produksjonsår: 2022
 • Distributør: Ymer Media

Synopsis Filmer Julenissens Datter - Den Magiske Tidsmaskinen (2022)

På Julenisseskolen har rektor innkalt til møte. Lucia, foreldrene Julius og Claudia og alle andre på skolen er spente. Men spenningen avløses av et sjokk når rektor avlyser jul. Han virker forvirret, og det blir fort klart at han er fanget i et juletraume fra sine yngre dager som julenisse. Lucia legger ut for å finne ut hva som har skjedd og med hjelp av den yngre studenten Elias og en magisk tidsmaskin reiser hun tilbake i tid i håp om å redde julen. Hun lander i Viborg i 1897, og i forsøket på å løse mysteriet havner hun i Ravnereiret – et fristed og paradis for barn som er lei av foreldrene sine. Her regjerer den morsomme og hyggelige Von Ravn, men han er kanskje ikke fullt så hyggelig som han gir seg ut for å være.

Oversikt Filmer Julenissens Datter - Den Magiske Tidsmaskinen (2022)

Julenissens datter, Lucia, er tilbake i et fartsfylt juleeventyr og denne gangen må hun reise tilbake i tid for å redde julen!

På Julenisseskolen har rektor innkalt til møte. Lucia, foreldrene Julius og Claudia og alle andre på skolen er spente. Men spenningen avløses av et sjokk når rektor avlyser julen. Han virker forvirret, og det blir fort klart at han er fanget i et juletraume fra sine yngre dager som julenisse. Lucia legger ut for å finne ut hva som har skjedd og med hjelp av den yngre studenten Elias og en magisk tidsmaskin reiser hun tilbake i tid i håp om å redde julen. Hun lander i Viborg i 1897, og i forsøket på å løse mysteriet havner hun i Ravnereiret – et fristed og paradis for barn som er lei av foreldrene. Den morsomme og hyggelige Von Ravn regjerer her, men han er kanskje ikke fullt så hyggelig som han gir seg ut for å være. Filmen er dubbet til norsk.

Utgivelsesdato Filmer Julenissens Datter - Den Magiske Tidsmaskinen (2022)

Norgespremieren på Julenissens Datter - Den Magiske Tidsmaskinen (2022) kommer til kinoene våre Premiere: 18.11.2022 og en dag senere er lenken over også tilgjengelig på strømmetjenesten.

Hvorfor bør du se Julenissens Datter - Den Magiske Tidsmaskinen (2022)-filmer?

Aktiviteten med å se filmer via bærbar PC eller TV har blitt vanlig i dag, spesielt under den nåværende COVID-pandemien. Men du vet, du kan se Julenissens Datter - Den Magiske Tidsmaskinen (2022)-filmer ved å klikke på lenken ovenfor. Dette lar deg føle deg hjemme og se filmer på bærbare datamaskiner, datamaskiner, Android-telefoner og iOS gratis. Vi tilbyr gratis filminnhold uten registrering. Du kan også laste ned noen av dem ved å klikke på lenken ovenfor.

Takk for alt, og jeg håper du liker disse Julenissens Datter - Den Magiske Tidsmaskinen (2022) filmene

Her finner du alle filmene du kan se på nett, inkludert filmer som slippes denne uken. Hvis du vil se noe på denne siden, bør du vite at sjangrene den dekker inkluderer krim, vitenskap, film, film, romantikk, thriller, komedie, drama og anime-filmer. Tusen takk. Vi vil holde alle interessert i å motta nyheter eller informasjon om årets filmserier og hvordan du kan se favorittfilmene dine. Heldigvis kan vi være din beste partner for å finne anbefalinger for favorittfilmene dine. Takk for at du så dagens video. Jeg håper du liker videoen jeg delte. Hvis du liker innholdet vi deler, gi oss en tommel opp for å vise oss at du liker det eller dele hva det gjør.

Google Keywoard:

 • Se Julenissens Datter 3 - Den Magiske Tidsmaskinen (2022) filmer online gratis
 • Se Julenissens Datter 3: Den Magiske Tidsmaskinen (2022) filmer på norsk
 • Se Julenissens Datter - Den Magiske Tidsmaskinen (2022) nye filmer på norsk
 • Julenissens Datter - Den Magiske Tidsmaskinen (2022) stream filmer online gratis norsk film
 • Julenissens Datter - Den Magiske Tidsmaskinen (2022) Film på nett norsk
 • Julenissens Datter - Den Magiske Tidsmaskinen (2022) Strøm filmer på nettet eller last ned flotte filmer
 • All I Want for Christmas: The Magic Time Machine (2022) stream norske filmer gratis på nett
 • All I Want for Christmas: The Magic Time Machine (2022) streaming film norsk
 • Julenissens Datter - Den Magiske Tidsmaskinen (2022) streaming film norsk
 • Julenissens Datter - Den Magiske Tidsmaskinen (2022) stream film på nettet.

Upvote


user
Created by

Tsaqib Diraya

Skriv artikkel Team Progo Company.


people
Post

Upvote

Downvote

Comment

Bookmark

Share


Related Articles