cft

[KIJKEN] Marokko - Spanje live op tv naar Marokko tegen Spanje Live Kijken tv 06 december 2022

[[𝐤𝐢𝐣𝐤-𝐥𝐢𝐯𝐞#]] Spanje - Marokko live op tv en livestream 06 december 2022


user

Joseph K. Berger

a year ago | 2 min read

Kan Marokko de wereld verbazen tegen Spanje en voor het eerst de kwartfinale bereiken?

Marokko imponeerde in de groepsfase door eerste te eindigen in een groep met België en Canada. Ze krijgen wel geen geweldig cadeau van de Sint in de achtste finale, want Spanje werd tweede in de groep des doods. Maar de Spanjaarden hebben tegen Japan laten zien dat ook zij te pakken zijn.

🔴LIVE KijKEn📺📱👉Marokko - Spanje Live

🔴LIVE📺📱👉Morocco vs Spain Live FIFA

vooraf, 11 uur 46. Hakim Ziyech moet het verschil maken. Ziyech zit sinds de aanstelling van een nieuwe bondscoach terug in de nationale ploeg en bewees dit WK meteen zijn waarde. Hij heeft het meeste passes in de zestien gegeven (17), kansen gecreëerd (7) en verticale afstand afgelegd met de bal (478 meter). Het moge duidelijk zijn dat hij de sleutel krijgt van de bondscoach om het Spaanse slot open te doen.  .

Hakim Ziyech moet het verschil maken

Ziyech zit sinds de aanstelling van een nieuwe bondscoach terug in de nationale ploeg en bewees dit WK meteen zijn waarde. Hij heeft het meeste passes in de zestien gegeven (17), kansen gecreëerd (7) en verticale afstand afgelegd met de bal (478 meter). Het moge duidelijk zijn dat hij de sleutel krijgt van de bondscoach om het Spaanse slot open te doen.

vooraf, 11 uur 45. Ziyech is een geweldige speler en speelt erg goed dit WK. Hij is enorm gevaarlijk wanneer hij kan schieten. Rodri, verdediger bij Spanje.

Ziyech is een geweldige speler en speelt erg goed dit WK. Hij is enorm gevaarlijk wanneer hij kan schieten.

Rodri, verdediger bij Spanje

vooraf, 11 uur 43. Spanje wil te allen tijde uitvoetballen. Unai Simon is niet onbesproken op dit WK. Hij weigert systematisch de bal weg te kegelen en probeert altijd een voetballende oplossing te vinden. Soms loopt dat fout af, zoals bij de eerste goal van Japan. Maar zelf heeft hij er nog steeds vertrouwen in: Zo speelt de nationale ploeg. Ik ben gewend om zo te spelen, ik heb er vertrouwen in, en het hele team heeft vertrouwen in mij", aldus simon.  Het team van Luis Enrique gaf in de groepsfase trouwens een duizelingwekkend aantal passes. Maar liefst 2489 keer ging de bal van een Spaanse voet naar een andere. Dat is een record in de groepsfase sinds de start van de metingen in 1966. .

Spanje wil te allen tijde uitvoetballen

Unai Simon is niet onbesproken op dit WK. Hij weigert systematisch de bal weg te kegelen en probeert altijd een voetballende oplossing te vinden. Soms loopt dat fout af, zoals bij de eerste goal van Japan. Maar zelf heeft hij er nog steeds vertrouwen in: Zo speelt de nationale ploeg. Ik ben gewend om zo te spelen, ik heb er vertrouwen in, en het hele team heeft vertrouwen in mij", aldus simon.

Het team van Luis Enrique gaf in de groepsfase trouwens een duizelingwekkend aantal passes. Maar liefst 2489 keer ging de bal van een Spaanse voet naar een andere. Dat is een record in de groepsfase sinds de start van de metingen in 1966.

Opstelling Marokko

Bono, Achraf Hakimi, Nayef Aguerd, Romain Saïss, Noussair Mazraoui, Azzedine Ounahi, Sofyan Amrabat, Abdelhamid Sabiri, Hakim Ziyech, Youssef En-Nesyri, Sofiane Boufal

Opstelling Spanje. Unai Simón, Dani Carvajal, Rodri, Aymeric Laporte, Jordi Alba, Pedri, Sergio Busquets, Gavi, Ferran Torres, Álvaro Morata, Dani Olmo

Opstelling Spanje

Unai Simón, Dani Carvajal, Rodri, Aymeric Laporte, Jordi Alba, Pedri, Sergio Busquets, Gavi, Ferran Torres, Álvaro Morata, Dani Olmo

Upvote


user
Created by

Joseph K. Berger


people
Post

Upvote

Downvote

Comment

Bookmark

Share


Related Articles