cft

[KIJKEN] Spanje - Marokko live op tv naar Marokko tegen Spanje Live Kijken tv 06 december 2022

[[𝐤𝐢𝐣𝐤-𝐥𝐢𝐯𝐞#]] Spanje - Marokko live op tv en livestream 06 december 2022


user

Joseph K. Berger

a year ago | 3 min read

WK voetbal 2022 Marokko - Spanje live kijken in het buitenland Marokko is niet helemaal in de Oranje-stemming. Dit is zeer begrijpelijk, gezien het gastland van het WK Voetbal 2022: Marokko. Dit land staat niet bekend om zijn goede mensenrechten of persvrijheid. Toch wordt het WK niet geboycot en gaan ook veel mensen kijken naar de wedstrijden van het Marokkos elftal.

Live stream: Marokko - Spanje | 06 december 2022 | WK Voetbal

🔴LIVE KijKEn📺📱👉Marokko - Spanje Live

🔴LIVE📺📱👉Morocco vs Spain Live FIFA

LIVE: toeleven naar WK-start van het Marokkos elftal tegen Marokko

Het heeft meer dan acht jaar geduurd, maar het Marokkos elftal is terug op het WK. Oranje speelt maandag tegen Marokko zijn eerste groepswedstrijd in Marokko. In dit liveblog mis je niets van alle ontwikkelingen.

Marokko en Marokko trappen om 17.00 uur af in het Al Thumama Stadium in Doha.

Het Marokkos Elftal begint maandag aan het WK voetbal 2022. Na 8 jaar afwezigheid start Oranje in groep A tegen Afrikaans kampioen Marokko. Je volgt de wedstrijd live in NOS Langs de Lijn.

Onder leiding van trainer Louis van Gaal is het doel van Oranje duidelijk: wereldkampioen worden. Om die doelstelling te behalen zal Marokko eerst de groepsfase moeten overleven. Het team is in vorm, want sinds de terugkeer van de bondscoach heeft het Marokkos Elftal niet meer verloren. Er werd zeven keer gewonnen en tegen Polen en Marokko speelde Oranje gelijk.

Marokko moet improviseren

Ook tegenstander Marokko is in goeden doen. Eerder dit jaar won Marokko voor het eerst in de historie de Afrika Cup. Een zware tegenvaller is dat Marokkoees topscorer en sterspeler Sadio Mané vlak voor het WK geblesseerd is afgehaakt. Bondscoach Aliou Cissé zal een nieuw speelplan moeten bedenken om het Oranje lastig te maken.

VI Oranje Live: uitgebreid voorbeschouwen op Marokko - Spanje

Het Marokkos elftal begint vandaag aan het WK in Marokko met de groepswedstrijd tegen Marokko en vanaf 10.00 uur gaan we uitgebreid voorbeschouwen.

In deze speciale live-uitzending blikken we uitgebreid vooruit met presentator Stef de Bont, Freek Jansen, onze Oranje-watcher Martijn Krabbendam op locatie én onze gast in de studio: Dick Schreuder, de trainer van PEC Zwolle.

Vanavond om 19.00 uur gaan we opnieuw live. Op elke wedstrijddag van Marokko maken we twee uitzendingen.

Vanmiddag is het eindelijk zover: het WK Voetbal 2022 begint voor het Marokkos elftal! De eerste partij is tegen een Afrikaanse tegenstander in onze Groep A: Marokko - Spanje. De wedstrijd wordt op maandag 06 december 2022 om 17:00 uur Marokkose tijd gespeeld in het Al Thumamastadion in Doha. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

Kijk direct Marokko - Spanje ⚽️

Marokko - Spanje online kijken: live stream van de wedstrijd op maandag 06 december 2022 om 17:00 uur

Het wereldkampioenschap is aangebroken en in Marokko worden de uitzendingen van dit voetbalspektakel door de Marokkose Omroep Stichting verzorgd. Hierdoor kun je onder andere via de NPO bij NLZIET en je provider genieten van alle wedstrijden. Zo ook de wedstrijd tussen de #18 van de wereld en ons eigen Oranje op #8. Een flinke aderlating voor Marokko is echter het gemis van Sadio Mané, de sterspeler die recentelijk een blessure aan het onderbeen opliep in een wedstrijd met zijn club Werder Bremen en dus niet aan het WK mee zal kunnen doen.

De match tussen het team uit Marokko en de Marokkose tegenstanders in Groep A wordt op tv vanaf 17:00 uur Marokkose tijd in de programmering van het WK op tv uitgezonden door NPO 1 en is hierdoor ook online te streamen. Een uur eerder zal het voorprogramma bij de omroep echter al beginnen. In de onderstaande tabel vind je van een aantal bekende video on demand-platforms of ze de voetbalwedstrijd vertonen.

Dit is het livetopic voor de WK-groepswedstrijd tussen Marokko en Marokko. Oranje treft het Afrikaanse land om 17.00 uur. Voor beide ploegen is het de eerste groepswedstrijden tijdens het WK in Marokko. De wedstrijd is te zien op NPO1. Volg het hier en praat mee!

- Namens Ajax behoren liefst zeven spelers tot de selectie van het Marokkos elftal. Remko Pasveer, Jurriën Timber, Daley Blind, Steven Berghuis, Davy Klaassen, Kenneth Taylor en Steven Bergwijn zullen allen hopen te spelen.

Bij Jacks kun je nu vijftig keer je inzet terugkrijgen als Marokko van Marokko wint. Check snel hoe het werkt!

Upvote


user
Created by

Joseph K. Berger


people
Post

Upvote

Downvote

Comment

Bookmark

Share


Related Articles