cft
Become a CreatorSign inGet Started

Santa Surprise nyerőgép áttekintés

Számos interjúban olvastam erről az oldalról, de nem akartam elhinni, hogy tényleg van ilyen. Sok hasznos infó és segítség, hogy eligazodjak a kaszinók világában. Köszönöm!


user

Jazmin Mezei

5 months ago | 2 min read
Follow

A karácsonyi témájú nyerőgép nem hagyhatja ki a magas színvonalú szerencsejáték szoftverek rajongóinak figyelmét a magas hozamokkal. A Playtech fejlesztői mindent megtettek azért, hogy a nyerőgép érdekeltté tegye a játékosok legjobb kaszinó. Ez a színes művészi designnak, a felhasználóbarát kezelőfelületnek, a különböző játékmódoknak és a nagyon magas, 97,05%-os RTP-nek köszönhető. Az átlagos volatilitással párosulva ezek az összetevők képesek igazi meglepetést okozni a játékosnak, amit a nyerőgép neve is tükröz.

How to play Mikulás meglepetés

A gép 5x3-as játékmező formátumot használ. 1 és 20 aktív vonal között választhat. Az elérhető fogadási tartomány 1 és 10 érme között van vonalanként. A MaxBet egy kattintással beállítható. Van egy autoplay mód, amelyhez kiválaszthat egy meghatározott számú pörgetést. Ezen kívül az automatikus pörgetések leállnak, ha a nyerőgép valamelyik bónusz fordulója megnyílik. A hangkíséretet bármikor kikapcsolhatja. A játéktér méretét teljes képernyőre lehet növelni.

Szimbólumok slot Santa Surprise

A nyerőgép nyolc alapszimbólumot használ. Ez a készlet öt karácsonyi stílusban díszített játékkártyából és három tematikus képből áll. A szimbólumok a tíztől az ászig kombinációkat alkotnak, amelyek kifizetése vonalanként 5-150 tét között mozog. Az ajándékdoboz, a kötött zokni és a harangok képei 2 és 500 ilyen fogadást fizetnek ki.

Scatter

A Santa Surprise nyerőgépben a játékosok egyszerre két különleges szimbólumot kapnak - egy képet a bónusz logóval és egy scattert egy faházzal. Három vagy több bónusz szimbólum megjelenése egy aktív vonalon egy kombinációt alkotva aktiválja a gép speciális bónusz körét. Az ilyen szimbólumokkal való kombinációk nem fizetnek. Ha azonban két vagy több házas scatter jelenik meg a mezőben különböző pozíciókban, a játékos az aktuális tét 2, 5, 50 vagy 500-at nyerhet. Ezenkívül három vagy több Scatter szimbólum aktiválja az ingyenes pörgetéseket.

Wild

A Mikulás-kép a legdrágább szimbólum a gépben. Öt ilyen Wild szimbólum kombinációja vonalanként 10 000 tétet nyer. Ezenkívül ez a szimbólum minden más képet helyettesít, kivéve a scattereket. 

Nyerő vonalak

A nyerőgépben akár 20 sort is aktiválhat. Minden nyerő kombináció a legkülső tárcsán balról jobbra haladva azonos képekkel jön létre. Ha egy aktív vonalon két vagy több nyerő kombináció fordul elő, akkor csak a legmagasabb nyerő kombináció kerül kifizetésre.

Bónusz és ingyenes pörgetések a Santa Surprise nyerőgépben

A játék fejlesztői egyszerre két bónusz módot kínáltak a játékosoknak. Három scatter ház megjelenése a mezőn 10 ingyenes pörgetést aktivál, amelyek meghosszabbíthatók. Az ingyenes pörgetések során minden nyeremény megháromszorozódik. A normál pörgetésekhez hasonlóan ezen a nyereményjátékon is elérhető egy második nyerőgép-bónusz. Három speciális karakter aktiválja, és a bónuszkör lényege az ajándékdobozok kinyitása. A teljes számuk 6. A játékos 3, 4 vagy 5 nyerőgépet nyithat, attól függően, hogy hány scatter kerül az aktív vonalra.

Ahogy a nyereményjátékban, úgy a normál játék során a Santa Surprise nyerőgép is képes komoly nyereményeket adni. Az ilyen meredek csúszásokat gyakran közzéteszik a YouTube-on a streamerek. Azonban sokkal kellemesebb és hasznosabb, ha megvárja ezt maga is, futtatva egy népszerű nyerőgépet a Playtech-től most!

Kapcsolódó források:

Sakura Fortune nyerőgép áttekintés
Hot Chance nyerőgép áttekintés
Pharaoh's Gold III nyerőgép áttekintés
Pirate nyerőgép áttekintés


Upvote


user
Created by

Jazmin Mezei

Follow

people
Post

Upvote

Downvote

Comment

Bookmark

Share


Related Articles